Hondenschool Lucky Dog vzw

Gehoorzaamheid en Agility

 

                                                                                                                                                          

                    

                                        

                  Lucky Dog Temse

In de jaren 70 was te Waasmunster reeds de Durmeclub actief. Toen het daar niet meer draaide zoals sommigen wel wilden, nam Albert Verheyden samen met vrouw en zoon het initiatief om elders een nieuwe club te starten voor de africhting van verdedigingshonden.

Zo ging in 1980 Lucky Dog van start als feitelijke vereniging met een 10-tal leden. Aanvankelijk was de club gevestigd in Tielrode. Al snel groeide Lucky Dog uit tot een volwaardige club en in 1985 werd overgegaan van feitelijke vereniging naar VZW.

In 1986 werd de grond waarop de club gevestigd was te koop gesteld door de eigenaar, het OCMW van Temse en moest men uitzien naar een nieuwe stek, die werd gevonden in de Dorpstraat in Elversele waar Lucky Dog nog steeds gevestigd is. Het terrein werd op 6 mei 1988 in gebruik genomen.

Er was in die periode echter meer nood aan een gedrags- en gehoorzaamheids-opleiding voor gezelschapshonden en zo werd dan met een echte "honden-school" gestart waar iedereen met zijn hond, groot of klein, rashond of niet terecht kan. Ondertussen is Lucky Dog uitgegroeid tot één der grotere hondenscholen van België, waar ook de discipline "Agility" zijn intrede vond.

Welcome

Recent Videos

2056 views - 0 comments
1911 views - 0 comments
1696 views - 0 comments
1626 views - 0 comments

Upcoming Events

Recent Blog Entries

Featured Products

Recent Forum Posts

Recent Photos

Newest Members